MIJN HULP BRENGT JOU VERDER OP JE LEVENSPAD

Voor het aanvragen, stuur een mail naar:

Desireevankoningsbrugge@gmail.com, Lees ook de gratis informatie over het familiesysteem. Dit geeft jou direct al veel inzicht.

READING inclusief HEALING

Hiermee zet je een grote stap voorwaarts in jouw transformatieproces. Anders dan anders omdat ik het nodige kan doen tijdens de reading op systemisch gebied via een energetische opstelling. Daarnaast het waarnemen van beperkende overtuigingen, invloed van vorige levens, negatieve energie en blokkades welke ik d.m.v healing kan zuiveren en losmaken.  Bij de pagina UNIEKE HULPVORM, lees je daar meer over.   Een diepgaande reading inclusief healing  is daarmee een bijzonder ervaring en grote investering in jezelf. De reading wordt geheel uitgeschreven en is inclusief oefening(en).   Natuurlijk geef ik je tevens uitleg en tools om zelf vervolgstappen te maken.  Ook ontvang ik tijdens deze reading boodschappen van jouw engelen- gidsen die ik aan je doorgeef. De reading gebeurt op afstand en duurt 1,5 uur.

125 euro

 

HEALING BLOKKADES inclusief korte reading

 

Kort en krachtig zo zou ik deze hulpvorm willen omschrijven. De healing duurt een half uur, je hoeft er zelf niets voor te doen want ook deze geef ik jou op afstand. Bij deze healing zie ik de meest storende blokkades van dit moment en deze behandel ik. Tijdens de healing zie ik wat deze blokkades jou te vertellen hebben. Na de healing krijg je hier een verslag van welke ik je per mail toestuur. Ik vraag tevens jouw engelen- gidsen wat de boodschap is die zij aan jou door willen geven. 

47,50

NIEUW- Energetische opstelling

Bij een energetische opstelling stem ik mij af op jou en jouw gezin van herkomst. Ook stem ik mij energetisch af op de vraag die je mag meesturen bij je aanvraag.  Hierna zie ik wat er nu nodig is voor jou om energetisch op te stellen en waar ik de verschillende healing dien toe te passen.  Het afstemmen op de verschillende energielagen en de daaruit voortvloeiende healing die ik toepas duurt gemiddeld drie kwartier.

Je ontvangt na deze energetische opstelling een duidelijk verslag van wat ik heb gedaan. Ook krijg je 1 of 2 oefeningen mee, dit zijn energetische opstellingen die jij zelf dient te doen.

55,0

 

Online cursus OPEN JEZELF

Omdat ook jij zoveel meer kan waarnemen en mag ontvangen. Deze cursus doe jij in je eigen tempo en wanneer jij dat wenst. Je ontvangt ook een gratis healing die jou zal helpen je te openen en jouw innerlijke gave en vermogen te ontdekken

55,00 euro

 

READING BIJ DEMENTIE

Deze kan worden aangevraagd door de partner of het kind. Hierbij zie ik waaarmee de persoon in kwestie bezig is op de diepere lagen. Natuurlijk vraag ik de persoon altijd eerst om toestemming alvorens ik tot de reading/ healing over zal gaan.  Na de reading stuur ik een verslag van alles wat ik heb mogen waarnemen en in veel gevallen kan ik ook doorgeven wat deze persoon nu nodig heeft.  Inzicht in het proces van je ouder kan tevens zeer behulpzaam zijn voor je eigen proces.

47, 50 euro

NIEUW; E-book

Anders omdat het Anders kan!

Dit E-book helpt jou om dagelijks veel mooie en nieuwe stappen te zetten.                     Kort en krachtig, zo zijn alle hoofdstukken geschreven, precies zoals je van mij gewend bent.  Vanuit eigen ervaring geschreven omdat ik weet dat het leven soms een beetje maar ook in periodes flink kan tegenzitten.

 Wat mag je verwachten van dit heldere boek.  Je krijgt uitleg en toepasbaarheid over de volgende onderwerpen;

Alles in het leven heeft een reden- Je krijgt inzicht in het ontdekken van jouw ware zelf en hoe jij je verlangen naar geluk en vreugde vorm kunt geven.-         

Eenvoudige uitleg om je proces te stimuleren en je innerlijke wijsheid als kompas te gaan gebruiken.- Maar ook hoe dat nu zit met het aanvaarden, hoe jouw brein werkt en dat je daardoor gaat begrijpen dat het werkelijk anders kan.   En ben jij al bekend met de impact van het etiketje fout in jouw leven!- Het verschil tussen wie jij werkelijk bent, wilt zijn en aangeleerd gedrag. Je ware natuur stimuleren en het belang van contact maken met je innerlijk kind.

 Ik geef je bij alle hoofdstukken heel toepasbare oefeningen waarmee jij ware veranderingen in werking gaat zetten.

 Anders omdat het Anders kan is een E-book waarin jij gegidst wordt in je dagelijks leven. Een aanrader voor iedereen die stappen wil zetten om tot meer bewustwording te komen.

Slecht 15,00 

 Voor aanvraag van een hulpvorm, het Ebook of de cursus  mail je mij via onderstaand adres

Desireevankoningsbrugge@gmail.com ik stuur je dan mijn gegevens. Tot dan!