Hulp op afstand die ECHT WERKT

Anders dan anderen, dat is de beste omschrijving voor alles waarmee ik jou kan helpen. Jouw unieke ware zelf met al jouw innerlijk vermogen weer gaan her ontdekken is wat ik jou bied.  Al mijn hulpvormen, van boek tot cursus of reading zijn hierop gericht.

Omdat ik helderziend, horend, heldervoelend- en wetend ben, heb ik dit vermogen kunnen ontwikkelen tot een geheel unieke vorm van hulp bieden en ook nog eens op afstand! 

Zo is de door mij gegeven  Reading inclusief Healing  een krachtige hulpvorm die jou ook werkelijk helpt te helen en zowel inzichten als  tools geeft. Hierdoor merk je ook werkelijk verschil in je leven.  Hoe werkt zo'n reading op afstand:

Via je naam maak ik contact met jouw hogerbewustzijn waarna de antwoorden via beelden, gevoelens en woorden aan mij verschijnen. Jouw hogerbewustzijn laat precies datgene zien wat nu voor jou van toepasiing is om te helen en los te laten. Dit zijn onbewuste beperkende overtuigingen vanuit je kindertijd, soms energie van vastzitten uit vorige leven en energetische verstrikkingen vanuit jouw familie van herkomst .  Daarnaast krijg ik boodschappen door van jouw engelen-gidsen die jou ondersteunen en verder helpen.            

Tijdens de reading geef ik ook healing waardoor blokkades verdwijnen en er meer doorstroming kan zijn in het behandelde gebied.  Indien nodig doe ik zuivering van zware energie. Ook een energetische opstelling kan plaatsvinden waarbij ik de aanwezige verstrikkingen kan helen.   Dit alles brengt veel inzicht, erkenning en herkenning wat  helend is en behulpzaam voor je verdere leven.

 Tijdens de gehele reading wordt ook duidelijk wat jij nu echt nodig hebt .  Dit alles geeft jou  handvatten om zelf stappen te zetten naar verdere ontwikkeling van jouw innerlijk vermogen.

De gehele reading schrijf ik voor je uit en deze ontvang je per mail. Hierbij ontvang je veelal ook een oefening die je thuis mag uitvoeren. Dit is een kleine opstelling met een diep helende werking op de zielslaag.

 

Het grote voordeel van deze hulp op afstand is duidelijk, je kan gewoon in je eigen omgeving blijven en alles doen wat je wilt doen. Geen reis- of wachttijd maar een snel en helder antwoord via de mail.

Dus als jij in jezelf wilt investeren en werkelijk verder wilt, neem dan deze stap.

Kijk op de pagina hulpvormen wat ik jou nog meer kan bieden. Zo kan een Healing met daarin een korte reading al inzichten en hulp bieden.  Voor meer info kijk bij hulpvormen ( inclusief de prijs )

Links bovenin deze pagina vind je de link naar mijn zo juist verschenen E-book Anders omdat het Anders kan. Lees daar wat dit heldere boekje voor jou kan betekenen.Je kan dit lezen op zowel je telefoon als tablet of pc.

Mail mij geheel vrijblijvend als er nog vragen zijn. Ik zal je zo spoedig mogelijk antwoorden.

desireevankoningsbrugge@gmail.com

Namasté Desiree